Een AED is een apparaat dat een schok toedient. Dat klinkt best eng. De AED is een belangrijk apparaat, maar vervangt niet de reanimatie. Hartmassage en mond-op-mondbeademing blijft altijd de eerste stap bij de hulpverlening
 Home  |  Contact  |  Privacy  |  Copyright  |  Disclaimer  |  Offerte  |

   


NieuwsFlits


Iemand reanimeren is een ingrijpende gebeurtenis. Helaas zijn lang niet alle goed uitgevoerde reanimaties succes-vol. Ieder mens verwerkt dit op zijn eigen manier.

U heeft gedaan wat u kon, daar is geen twijfel over. Reanimeren is altijd een goed besluit. Als u niets doet, heeft het slachtoffer geen kans. In bijna alle situaties houdt het slachtoffer niets over aan de reanimatie. 
 
Uw verhaal delen?
Iemands leven redden kan u een heel goed gevoel geven. Maar gevoelens zoals angst, hulpeloosheid of afschuw zijn ook normaal. Voor veel mensen is napraten een goede manier om een reanimatie te verwerken.

Een AED is geen hart-massageapparaat. Een AED wordt ten onrechte wel eens een hart massageapparaat genoemd. Een AED geeft echter een elektrische schok en geen hartmassages.

Merken

Onderstaand een willekeurige greep uit ons assortiment en prijzen onder voorbehoud!!

CardiAid  

 

Bekijk de brochure >>>

CardiAid AED, de beste publiek toegankelijke defibrillator, is speciaal ontworpen om eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en snel te behandelen.

 • CardiAid AED kan door iedereen met basiskennis van reanimatie (CPR) worden gebruikt.
 • Wordt automatisch ingeschakeld wanneer het deksel wordt geopend.
 • De vooraf aangesloten elektroden helpen tijd te besparen en maken het proces eenvoudiger voor de gebruiker.
 • CardiAid AED begeleidt de gebruiker met duidelijke verbale en visuele instructies vanaf het begin tot het einde van het hele proces, inclusief instructies die de gebruiker eraan herinneren het alarmnummer te bellen en die de gebruiker bijstaan ??tijdens het reanimatieproces.
 • De statusindicator lampjes branden met de universele kleuren: rood en groen, wat betekent dat er een probleem met het apparaat is, of niet. Dit zorgt voor standaardisatie.
 • CardiAid begeleidt de gebruiker met een combinatie van verbale instructies, plaatjes en lampjes. CardiAid is ontworpen om de gebruiker te helpen door middel van plaatjes, knipperende lampjes in verschillende kleuren en geluid tegelijkertijd, zodat de maximale prestatie bereikt wordt. De plaatjes zijn eenvoudig en verklarend; de knipperende lampjes zijn ontworpen om de plaatjes en knoppen te benadrukken, waarbij het witte knipperlicht de fase van het proces toont en het rode knipperlicht alleen de schokknop aanwijst. Op deze wijze wordt gewaarborgd dat alle stappen nauwkeurig worden uitgevoerd, zelfs als de gebruiker beperkte kennis of ervaring heeft.
 • De verbale instructies van CardiAid zijn duidelijk en hebben een optimale combinatie van inhoud en tijdsduur, waardoor CardiAid efficiënt werkt in geval van nood.
 • CardiAid werkt met het eenknopsbediening principe voor het leveren van onmiddellijke behandeling en maximale veiligheid. De gebruiker wordt gevraagd de schokknop in te drukken om ervoor te zorgen dat de patiënt niet wordt aangeraakt of verplaatst.
 • CardiAid AED biedt de meest effectieve behandeling met bifasische defibrillatie.
 • Biedt reanimatie hulp met metronomische signalen voor een maximale efficiëntie.
 • CardiAid is speciaal ontwikkeld voor publiek toegankelijk gebruik. Dit is de reden waarom niet-wezenlijke functies, zoals ECG weergave, zijn weggelaten. Een niet-medische persoon zal niet in staat zijn om deze grafiek te lezen; en dit hoeft ook niet, want CardiAid analyseert automatisch het hartritme en bepaalt of een schok al dan niet nodig is.
 • CardiAid maakt geen gebruik van een oplaadbare batterij om zowel de verantwoordelijkheid van de eigenaar van CardiAid en het risico van het vergeten de batterij op te laden te minimaliseren.
 • CardiAid voert dagelijks, maandelijks en wanneer het deksel van het apparaat wordt geopend een automatische zelftest uit. Deze functie zorgt ervoor dat CardiAid zonder problemen gebruikt kan worden wanneer dat nodig is.
Telefunken Defibrillator (volautomaat)  

Telefunken is van oorsprong een samenwerkingsverband van de Duitse bedrijven AEG en Siemens. De AED van Telefunken wordt echter geheel in Eindhoven geassembleerd en is daarmee de eerste AED van Nederlandse bodem. De Telefunken AED is gebaseerd op meer dan 10 jaar ontwikkeling, en daardoor uiterst bedrijfszeker. Er is veel aandacht besteed aan de duidelijkheid van de spraakbegeleiding. De AED is op het moment van introductie weliswaar de goedkoopste AED op de Nederlandse markt, maar biedt veel meer dan de lage prijs alleen

€ 949,00

   
Electronic Instruments AED 7000  

De AED kenmerkt zich op het eerste gezicht vooral door de lage aanschafprijs. De AED 7000 wordt exclusief in de onze shop aangeboden voor een spectaculaire prijs van slechts € 899,-, met afstand de laagste prijs voor een AED op de Nederlandse markt. Niet alleen de prijs is een groot voordeel van de AED 7000. De batterij unit van de AED 7000 gaat tot 5 jaar mee (of 100 schokken) en de AED 7000 wordt standaard geleverd met een 2e batterij unit zodat u niet hoeft te vrezen dat de AED 7000 niet functioneert door toedoen van een lege batterij. De elektroden voor de AED 7000 gaan 2 jaar mee. De AED 7000 kent een escalerend schokprotocol van 150J-150J-200J, en heeft uiteraard Nederlands gesproken instructies. Uiteraard is de AED7000 CE/TüV goedgekeurd.

 

Aangezien nooit wetenschappelijk is aangetoond dat het ene merk AED meer levensreddend zou zijn dan het andere, doen alle AED's op de Nederlandse markt gewoon wat ze moeten doen: namelijk een schok geven als dat nodig is! Vandaar dat we deze AED ook de No-nonsense AED noemen. De AED wordt geleverd met twee batterijen en in een draagtas, voor de rest geen poespas.

€ 899,00
   
Lifeline View  

Maak kennis met de Lifeline View. De AED die gebruiksgemak naar een geheel nieuw niveau brengt. Waar andere AED's u alleen vertellen wat u moet doen, laat de View als eerste en enige AED u dit ook zien. Het apparaat maakt hiervoor gebruik van het hoogwaardige full color scherm. Daarnaast is de Lifeline View een ultieme combinatie van innovatieve technologie en praktisch ontwerp. Een AED zoals u nog nooit heeft gezien.

De LIFELINE VIEW AED is een direct gebruiksklare Nederlandstalige AED.
Het is de eerste en enige AED voorzien van een interactief en fullcolour display dat de gebruiker met behulp van video''s stap-voor-stap uitlegt hoe te reanimeren, beademen en defibrilleren. U kunt er van op aan dat het apparaat eenvoudig te onderhouden is en altijd direct klaar is voor gebruik.


De Lifeline VIEW wordt geleverd met:

 • Batterij-unit (stand-by levensduur max. 4 jaar).
 • Eén paar defibrillatie-elektroden.
 • Een gebruikershandleiding.
€ 1595,00
 
Zoll AED Plus  

Zoll is een vooraanstaande Amerikaanse fabrikant van medische apparatuur voor o.a. ziekenhuizen en ambulancediensten. Met name op het gebied van defibrillatoren is de techniek van Zoll superieur. Met een defibrillator kunnen mensenlevens gered worden.
De Zoll AED Plus is speciaal ontworpen voor de "medische leek" die na een training eenvoudig met het apparaat overweg kan. Het apparaat werkt automatisch en is veilig, betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk.

 € 1795,00
 
Philips HeartStart  

De HeartStart defibrillator wordt standaard geleverd met:

 • SMART-elektrodestickers voor volwassenen (gaan 2 jaar mee)
 • Batterij (gaat 4 jaar mee). De eerste AED met een FDA keurmerk voor thuisgebruik door leken. De batterij Deze AED is bijzonder compact en veelgezien bij het grote publiek. Hij werkt met dezelfde vernunftige technologie als de HeartStart FRx.

De Philips HeartStart HS1 is aangewezen voor thuisgebruik, op kantoren, in casino's of in de horeca.

Eigenschappen en Functies:

 • Uitgerust met een SMART-analyse systeem, dat bijvoorbeeld de artefacten van een pacemaker wegfiltert,het werkt zo verfijnd dat deze semi-automatische externe defibrillator (AED) ook goedgekeurd is voor gebruikbij baby's en kinderen.
 • Gebruiken de SMART-bifasische schok, een schok met lage energie (150 joule): dit is de enige defibrillatiegolfvorm die de internationale richtlijnen aanbevelen. Door een "slimme" aanpassing van dedefibrillatiegolfvorm zijn er geen hogere energieniveaus nodig om met succes te defibrilleren.
 • De effectieve werking van de SMART-technologie is door uitgebreide wetenschappelijke, klinische dataonderbouwd en niet enkel door laboratoriumonderzoeken.
 • Werkt met dezelfde bewezen technologie als in ambulances, ziekenhuizen en op luchthavens en vliegtuigen.
 • Heldere, duidelijk verstaanbare instructies gidsen de gebruiker door het hele reanimatieproces (defibrillatie én cardiopulmonaire resuscitatie) heen.
 • Interne registratie van de data van een interventie, zodat een arts na defibrillatie precies kan zien wat er gebeurd is.
 • Een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse zelftest.
 • Onderhoudsvrij.
€ 1099,00
Bekijk de brochure >>>  
   
AED Heartsine Samaritan PAD 300P  

De Heartsine Samaritan PAD 300P is één van de meest verkochte AED's ter wereld. De Heartsine Samaritan PAD 300P is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor gebruik binnen organisaties. De Samaritan PAD 300P is de enige AED die standaard wordt geleverd met extra PadPak, bestaande uit een batterij en elektroden. 

 € 1150,00
 

l>